آشپزی: مسقطی کشدار - برنامه مهربانو 6 بازدید آشپزی 2020-05-20T18:04:33+04:30 در این مطلب از سایت ویدیاب برای شما دوستان وییدئو ایی با عنوان آشپزی: مسقطی کشدار - برنامه مهربانو آماده کرده ایم .
سلام.من مسقطی درست کردم!میدونید طیبه جان، بعد از اینکه به روغن پس دادن افتاد من بازم هی هم میزدم....نسوخت اما یه حالتی شد انگار که شکرک زده باشه!آخه بعد از 15 دقیقه کاملا مسقطی شده بود.انقد قشنگ ... .
– بهترین مسقطی لاری شفاف بوده و کشدار است. و این خاصیت تنها با طولانی شدن زمان پخت و به هم زدن های منظم به دست می آید. پس تا حد امکان سعی کنید مسقطی را مدت طولانی تری در مجاورت حرارت قرار دهید. .